Nac Breda

Onderhoudsproject voetbalstadion & trainingsaccomodatie

Nac Breda

Bij ons onderhoudsproject van Nac Breda verzorgen wij het totaalpakket van wat wij kunnen bieden als Hubra Fieldmanagement zijnde. Onderhoud van de velden van zowel het Rat Verleghstadion te Breda, alsmede de velden van het Autotaalglas Trainingscentrum te Zundert.

Denk hierbij niet alleen aan het maaiwerk, maar ook het belijnen, beluchten, zaaien, bestrijden van ziektes en schimmels, bezanden en al het andere benodigde werk dat hierbij komt kijken voor zowel de wedstrijden als de trainingen van de selectie.

Daarnaast adviseren we dagelijks de technische staf over de staat van de velden. Maandelijks adviseren we de club over de staat van het onderhoud en overleggen we de wensen van de club over eventuele verbeteringen. Dit alles binnen een van te voren afgesproken budget.

Het onderhoud van de rest van de accommodatie plegen we eenmaal per week, denk hierbij aan het maaien van het overige groen rondom de velden en vegen van het straatwerk en controle of herstel aan de afrasteringen cq vangnetten rondom de velden.

Jaarlijks snoeien we de hagen rondom de accommodatie en maaien we de sloten uit.

Het afgelopen jaar hebben we daarnaast nog een trap aangelegd op de renheuvel achterop het complex en in het stadion hebben we herstel gepleegd aan het kunstgras en drainageputten.